Escola de pàdel per adults (intranet)

Benvingut/da;

Sóc l'Eva Cao, entrenadora de pàdel de l'ESCOLA DE PÀDEL PER ADULTS del Solana Complex Esportiu. Si estàs aquí és perquè formes part dels alumnes inscrits i vols millorar amb nosaltres el teu pàdel.

Aquesta pàgina vol ser un complement a les teves classes i un recurs més per ajudar a que el teu aprenentatge sigui més ràpid i eficient.

Aquí trobaràs videos i consells tècnics i tàctics per poder-te enriquir. 

Espero que et serveixi de molt. 

                                    1ERS CONSELLS PER INICIACIÓ

EMPUNYADURA

El pàdel és un esport molt dinàmic que s'executa dins una pista petita on la velocitat infringida en el joc fa que no tinguem temps suficient per canviar d'empunyadura i copejar còmodament. Per això, es recomana utilitzar una empunyadura intermèdia que sigui útil per fer tots els cops, la denominada empunyadura continental.

COL.LOCACIÓ I POSICIÓ

1. Al fons de pista ens situarem un metre darrere de la línia de fons i a mig camí entre la paret i la línia que delimita els       quadres de servei.

2. A la volea ens situarem a mig camí entre la xarxa metàl·lica i la línia que delimita els quadres de servei i a tres metres      de la xarxa.

                                        1ERS CONSELLS NIVELL 3ERA i 2ONA CATEGORIA

COM COL·LOCAR-TE AMB EL TEU COMPANY DE JOC 

Aprèn com col·locar-te a la pista de pàdel des d'amateur, arribant a comentar consells més avançats que serviran jugadors més avançats i professionals.

Podreu comentar-me els vostres dubtes a les classes!

MILLORA EL TEU TEMPS DE RECUPERACIÓ? 

La importància del temps de recuperació durant el joc és una cosa vital a realitzar després de cada cop. És un temps molt escàs, per això haurem d'estar ben posicionats abans de cada cop, i així serà més fàcil arribar a temps a la nostra zona de recuperació. NO recuperar adequadament la nostra posició després de cada cop farà més fàcil als rivals trobar els forats on més mal ens faran i ens podran guanyar el punt. 

 Utilitza el globus, així tindràs més temps per tornar a col·locar-te. Mou-te sempre després de cada cop. Pensa en equip, no en el teu cop millor. És a dir, de vegades és millor per a l'equip fer un cop suau que ens ajudi a tots dos tornar a col·locar-nos a la nostra posició.